Back

ОФФ програма

Експериментални кратки филмови

Повеќе...

КАНАБИСОТ ОСЛОБОДУВА

CANNABIS SETS YOU FREE KONOPLJA OSVOBAJA

 • Режија:

  Miha Celar

 • Сценарио:

  Miha Celar

 • 2022

  81 мин. (18+)

Повеќе...
јули 17, 2023

ГЕНЕРАЦИЈА БУШАВИ

GENERATION SHAGGY

 • Режија:

  Martin Chichovski

 • Сценарио:

  Martin Chichovski, Marija Dodovska

 • 2022

  50 мин. (12+)

Повеќе...
јули 14, 2023

ПРИСПИВНИ СИРЕНИ

SIREN LULLABIES

 • Режија:

  Kristina Atovska

 • Сценарио:

  Kristina Atovska, Viktor Petreski

 • 2022

  88 мин. (16+)

Повеќе...