Close
Navigation

БИЛЕТИ

Билетите за овогодишното издание на CINEDAYS ќе бидат по цена од 100 денари, за сите филмови, освен за филмовите од POP-UP КИНО.

  • За програмата во Градскиот парк, паркот Ибни Пајко и МКЦ парк, билетите по цена од 100 денари може да купат онлајн, преку bileti.mkc.mk (препорачуваме онлајн-продажба), како и на самиот влез на овие локации.
  • За филмовите од POP-UP КИНО бесплатни билети може да се набават само онлајн (bileti.mkc.mk).
  • Влезот за музичката програма е бесплатен, освен за концертот на ЗЏМ Колектив и гудачки оркестар за кој може да се набават билети по цена од 200 денари.

 Со секој билет може да користите бесплатен превоз на ЈСП Скопје при доаѓање или заминување од фестивалските локации. Билетот има важност на денот на избраниот настан, во период од 19:00 до 00:00 часот.