Фестивал на европски филм Синедејс
ЈУ Младински културен центар
кеј Димитар Влахов 15, МК-1000 Скопје

Нов термин за “BENEDETTA” и DEAR COMRADES!

Филмот BENEDETTA, поради технички проблеми е поместен за 20 јули (вторник) со почеток од 22:30 часот, на истата локација – Градски парк.
Билетите важат и за новиот термин.

Филмот DEAR COMRADES! се преместува во кино Милениум од 22:30.