Back

Специјална проекција

КАНАБИСОТ ОСЛОБОДУВА

КАНАБИСОТ ОСЛОБОДУВА

КАНАБИСОТ ОСЛОБОДУВА

CANNABIS SETS YOU FREE KONOPLJA OSVOBAJA

  • Режија:

    Miha Celar

  • Сценарио:

    Miha Celar

  • 2022

    81 мин. (18+)

Повеќе...