ТЕЛЕСНА ОДИСЕЈА

BODY ODYSSEY

  • Режија:

    Grazia Tricarico

  • Сценарио:

    Marco Morana, Giulio Rizzo, Grazia Tricarico

  • 2023

    103 мин. (16+)

- кинематографер
Corrado Serri
- монтажер
Davide La Porta
- улоги
Jacqueline Fuchs, Julian Sands, Adam Misik, Stefan Sauk, Lukas Loughran, Hanna Ullerstam, Maximilian Dirr, Tim Pritchett, Jun Ichikawa, Mili Pecherer, Jacelyn Parry
- продуцент
Donatello Della Pepa, Salvatore Lizzio, Federico Giacinti, Antonella Volpe, Riccardo Di Pasquale, Olga Lamontanara, Michela Pini, Amel Soudani
- продукција
Revok, Fenix Entertainment, Amka Films Productions
- држава
Италија, Швајцарија
- јазик
Англиски

Мона, професионална бодибилдерка, се подготвува за најважниот натпревар во својата кариера. Животот ѝ е под постојан надзор на тренерот кој, како демиург, внимателно го следи секој нејзин чекор. Една средба со мистериозен млад човек ја загрозува оваа деликатна рамнотежа и поттикнува дотогаш скриен конфликт во Мона, внатрешна борба со сопственото тело.