ТАЈМАУТ

TIME OUT

TEMPS MORT
  • Режија:

    Eve Duchemin

  • Сценарио:

    Eve Duchemin

  • 2023

    118 мин. (14+)

- кинематографер
Colin Leveque
- монтажер
Joachim Thome
- улоги
Karim Leklou, Issaka Sawadogo, Jarod Cousyns
- продуцент
Annabella Nezri
- продукција
Kwassa Films, Les Films de l'autre Cougar
- јазик
Француски
- држава
Белгија, Франција

За првпат по подолго време, тројца затвореници добиваат излез за викенд. Четириесет и осум часа за спокојство. Четириесет и осум часа за зближување со саканите. Четириесет и осум часа да се обидат да го надоместат загубеното време.

Back