МК кратки јули 15, 2024

ПРОШЕТКА

THE WALK

  • Режија:

    Eleonora Veninova

  • Сценарио:

    Eleonora Veninova

  • 2024

    13 мин. (16+)

- кинематографер
Fejmi Daut
- монтажер
Goce Kralevski
- улоги
Biljana Dragicevic Projkovska, Nadja Kirkovska
- продуцент
Eleonora Veninova, Goce Kralevski
- продукција
Tri Tocki, DNF Films
- држава
Македонија
- јазик
Македонски

Девојче и нејзината придружничка шетаат и разговараат за животот и што се случува по него.