МК во ЕУ јули 15, 2024

НАБЉУДУВАЊЕ

OBSERVING

OPAZOVANJE
  • Режија:

    Janez Burger

  • Сценарио:

    Janez Burger, Srdjan Koljevic

  • 2023

    82 мин. (16+)

- кинематографер
Marko Brdar
- монтажер
Milos Kalusek
- улоги
Diana Kolenc, Jure Henigman, Natasa Keser, Pavle Ravnohrib, Blaz Setnikar, Vito Weiss, Vladimir Vlaskalic, Benjamin Krnetic
- продуцент
Miha Cernec, Nina Robnik, Jozko Rutar
- продукција
Staragara, Kaval Film, Propeler Film, Transmedia
- држава
Словенија, Хрватска, Македонија, Италија
- јазик
Словенечки

Колку повеќе една млада болничарка се обидува да открие зошто добива мистериозни снимки од сурово злосторство што го видела во живо на Фејсбук, толку повеќе ѝ станува јасно дека и самата учествувала во него.