ЛУКСЕМБУРГ, ЛУКСЕМБУРГ

LUXEMBOURG, LUXEMBOURG

ЛЮКСЕМБУРГ, ЛЮКСЕМБУРГ
  • Режија:

    Antonio Lukich

  • Сценарио:

    Antonio Lukich

  • 2022

    105 мин. (18+)

- кинематографер
Misha Lubarsky
- монтажер
Alexander Chorny, Alexander Legostaev
- улоги
Lyudmyla Sachenko, Amil Nasirov, Ramil Nasirov, Anna Alsheva
- продуцент
Anna Sobolevska, Vladimir Yatsenko
- продукција
ForeFilms
- јазик
Украински, германски
- држава
Украина

Откако дознаваат дека е пред умирање во Луксембург, Коља и Василиј одат да си го побараат таткото што ги оставил уште како деца. Коља го смета за херој, додека пак Василиј мисли дека е никаквец.

Back