SEE селекција јули 17, 2023

КАДЕ ШТО ВОДИ ПАТОТ

WHERE THE ROAD LEADS

OVUDA ĆE PROĆI PUT
  • Режија:

    Nina Ognjanovic

  • Сценарио:

    Nina Ognjanovic

  • 2023

    82 мин. (16+)

- кинематографер
Vladislav Andrejevic
- монтажер
Rastko Ubovic
- улоги
Jana Bjelica, Zlatan Vidovic, Vladimir Maksimovic, Ninoslav Culum, Igor Filipovic, Svetozar Cvetkovic, Branislava Stefanovic, Eva Ras, Pavle Cemerikic, Marta Bogosavljevic, Demijan Kostic
- продуцент
David Jovanovic
- продукција
Pointless Films
- јазик
Српски
- држава
Србија

Неочекувана посета драстично го менува животот во едно мало изолирано место во Србија. Јана (18) ќе стори сѐ за да го спаси странецот за кој мисли дека ќе ја однесе далеку од тоа место.

Back