ИСТ ИГРАЧ ПУКА ПОВТОРНО

SAME PLAYER SHOOTS AGAIN

  • Режија:

    Wim Wenders

  • Сценарио:

    Wim Wenders

  • 1967

    12 мин. (16+)

- кинематографер
Wim Wenders
- монтажер
Wim Wenders
- улоги
Hanns Zischler
- продуцент
Wim Wenders
- продукција
Wim Wenders Stiftung
- држава
Западна Германија
- јазик
/

Серија од пет снимки, секоја со различен третман на боја, каде што човек трча со митралез во рацете. На почетокот се движи брзо, но како што се ближи крајот, почнува да оди во цик-цак. Дали е повреден?