ГРАНИЦИ НА ЉУБОВТА

BORDERS OF LOVE

HRANICE LÁSKY
  • Режија:

    Tomasz Winski

  • Сценарио:

    Kasha Jandackova, Hana Vagnerova, Petra Hulova, Tomasz Winski

  • 2022

    95 мин. (18+)

- кинематографер
Krystof Melka
- монтажер
Jan Danhel
- улоги
Hana Vagnerova, Matyas Reznicek, Antonie Formanova, Martin Hofmann, Eliska Krenkova, Hynek Cermak
- продуцент
Jiri Konecny, Tomasz Winski, Tereza Nejedla
- продукција
Endorfilm, One Way Ticket Films, Pink Productions, Czech Television, Lava Films
- јазик
Чешки
- држава
Чешка, Полска

Хана чувствува дека врската со Петр им запаѓа во криза. Па решава да ја освежи преку споделување на своите еротски фантазии и скриени желби со него. Чекорот од зборови до дела е мал. Набрзо почнуваат да ја истражуваат сопствената интимност, пробувајќи искуства со други партнери и жестоко туркајќи ги границите колку далеку можат да одат во љубовта и сексот. Меѓугоа, таков експеримент со слободата може лесно да излезе од контрола.

Back