ОФФ програма јули 17, 2023

ГЕНЕРАЦИЈА БУШАВИ

GENERATION SHAGGY

  • Режија:

    Martin Chichovski

  • Сценарио:

    Martin Chichovski, Marija Dodovska

  • 2022

    50 мин. (12+)

- кинематографер
/
- монтажер
/
- улоги
Vanja Trojachanec, Joana Simonovska, Ariton Polozan, Todor Stojkovski, Mila Grozdanovska
- продуцент
Elena Todorova
- продукција
Marvie Productions
- јазик
Македонски
- држава
Македонија

Приказни инспирирани од животот на млади луѓе, некои базирани на вистински настани со цел да се прикаже нивниот дух, став, менталитет и живот во овие турбулентни времиња.

Back