Гала јули 18, 2023

БИЗНИСОТ НА ЗАДОВОЛСТВОТО

THE BUSINESS OF PLEASURE

  • Режија:

    Goce Cvetanovski

  • Сценарио:

    Goce Cvetanovski

  • 2023

    95 мин. (18+)

- кинематографер
Fejmi Daut
- монтажер
Goce Cvetanovski
- улоги
Musa Isufi, Slagana Vujosevik, Ismail Kasumi, Damjan Cvetanovski, Eleni Dekidis
- продуцент
Bogdan Jonchevski, Driton Ramadani, Goce Cvetanovski
- продукција
Makedonska krepost, A White River Films, City Star Production, Seven Image, 351 Studio
- јазик
Македонски, англиски, албански
- држава
Македонија

Опседната со исчезнувањето на најдобрата пријателка, жртва на трговијата со жени, една новинарка подготвува тајна операција со цел да ја разоткрие криминалната мрежа. Но како што нејзините соучесници се приближуваат до шефот, ситуацијата излегува од контрола и се борат да спасат жива глава.

Back