МК кратки јули 13, 2024

БАГ

BUG

  • Режија:

    Filip Momirovski

  • Сценарио:

    Filip Momirovski

  • 2024

    11 мин. (18+)

- кинематографер
Valentin Cvetkovski
- монтажер
Toni Velkovski
- улоги
Irena Ilievska, Matea Jankovska
- продуцент
Toni Velkovski
- продукција
Media Tag Productions
- држава
Македонија
- јазик
Македонски

Тања, невработена челистка ангажирана како тестер на софтвер за музички старт-ап, испробува паметен звучник, кој генерира музика врз основа на чувствата на слушателот. Работите тргнуваат во ужасен правец кога паметниот звучник одекнува со застрашувачки звуци среде ноќта.