МК кратки јули 14, 2023

4891

  • Режија:

    Ivana Mircevska

  • Сценарио:

    Nikola Kuzelov

  • 2022

    11 мин. (16+)

- кинематографер
Stefan Gjorgievski
- монтажер
Vladimir Vladimirov
- улоги
Nikola Kuzelov, Anastasija Anevska
- продуцент
Ivana Mircevska
- продукција
Emperor Production
- јазик
Македонски
- држава
Македонија, Србија

Обидувајќи се да влезе во паралелен универзум, еден математички гениј ја губи малата сосетка во „црната дупка“ помеѓу.

Back