FilDzan DJ set

15-11-2019
in Category: cinEmusic
FilDzan DJ set

FilDzan DJ set

15.11. 23:00 МКЦ

Вистинските љубовни приказни немаат крај?!?!?!

Ристо Вртев и Гино, Влатко Стефановски и Гаро, Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ, Атанас и Тино, Врчак и Панчо, Слаткар и Токсикологија, се само неколку примери дека ништо не е вечно. Љубовта се состои од една душа во две тела. ФилЏан е таа душа.