Жири на Официјална Селекција

ВЕРИЦА НЕДЕСКА

ВЕРИЦА НЕДЕСКА

Верица Недеска е филмска и театарска актерка. Дипломирала во 2001 година, на Факултетот за драмски уметности, отсек Актерска игра, во класата на професорот Владимир Милчин. Во 2012 година се запишува ...
2032
БРИГИТА МАНТАЈ

БРИГИТА МАНТАЈ

Бригита Мантај својата експертиза во кариерата ја разви како советник за финансирање филмови во Medienboard Berlin-Brandenburg, главната финансиска институција во регионот на Берлин. Таа е одговорна ...
1936