Category Archives: Програма за млади

ВРАЌАЊЕТО НА ХАНА

ВРАЌАЊЕТО НА ХАНА

HANNA’S HOMECOMING
Ester Bialas

По три години поминати во интернат, Хана се враќа во своето родно село за да помогне во месарницата на татко ѝ за време на распустот. Набрзо дознава дека не е добредојдена во селото...
ХАКЕР

ХАКЕР

HACKER
Poul Berg

Филмот раскажува за тринаесетгодишниот талентиран хакер Бенјамин, кој открива дека мајка му не починала во сообраќајна несреќа пред години, како што му било кажано...