Фестивал на европски филм Синедејс
ЈУ Младински културен центар
кеј Димитар Влахов 15, МК-1000 Скопје

Ковид протокол

Задолжително е одржување физичка дистанца од 1,5 – 2 метри помеѓу посетителите пред влезот и при купување на шанкот.

На влезовите се поставени средства за дезинфекција на раце.

Се препорачува онлајн набавка на билети како и бесконтактно плаќање доколку билетот се набавува на билетарница.

Местата за седење се одредени согласно препорачаната дистанца, ве молиме да ги почитувате.
Задолжително е носењето маски за настаните во затворен простор.

Доколку билетот се купува на билетарница, ве молиме почитувајте ја дистанцата од 1,5 меѓу вработениот и посетителот.