Фестивал на европски филм Синедејс 2022
ЈУ Младински културен центар
кеј Димитар Влахов 15, МК-1000 Скопје
09/07/2022

Поради лошите временски услови и денес сме приморани да направиме измени во...

08/07/2022

Поради лошите временски услови, принудени сме да направиме мали промени во програмата:...