Фестивал на европски филм Синедејс 2022
ЈУ Младински културен центар
кеј Димитар Влахов 15, МК-1000 Скопје
08/06/2022

CINEDAYS распишува конкурс за пријавување на кратки филмови, кои ќе бидат прикажани...

03/06/2022

CINEDAYS објавува отворен конкурс за студенти, дипломирани режисери, монтажери и сите што...