Close
Navigation

ПРОТОКОЛИ

Фестивалот ќе биде реализиран со строго почитување на Протоколот за организација на настани (прилог бр 33), кој беше усвоен на 73. Седница на Владата на РСМ, на сите фестивалски локации.

Не е дозволено внесување храна и пијалоци.

Бројот на посетители е ограничен, билетите се достапни online преку bileti.mkc.mk (го препорачуваме како начин на купување), како и на самите локации.