Фестивал на европски филм Синедејс
ЈУ Младински културен центар
кеј Димитар Влахов 15, МК-1000 Скопје

„Ane is missing“ – денес во кино Милениум

Филмот „Ane is missing“ во режија на David Perez Sanudo, кој вчера беше одложен поради врнежите од дожд, ќе се прикажува денес (19. јули) во 18:00 во кино Милениум.

Ви благодариме