Фестивал на европски филм Синедејс
ЈУ Младински културен центар
кеј Димитар Влахов 15, МК-1000 Скопје

Промени во програмата на CINEDAYS за 16 јули

Другари, заради временската прогноза програмата на 20. cinEdays за вечерва е следна:
@ Градски парк
20:30 | Falling, режија: Viggo Mortensen
@ Кино Милениум
22:30 | Nomadland, режија: Chloe Zhao
@ МКЦ (кино Фросина)
21:00 | Po tamburi, режија: Stanislav Tomic
@ Кинотека
23:00 | The man with the answers, режија: Stelios Kammitsis
@ МКЦ парк
20:30 | Еко филмска програма cinEdays 2021: Активистка, режија: Petteri Saario
@ кино Фросина
23:00 | Last and first men, режија: Johann Johannsson
@ МКЦ парк
23:30 | cinEmusic: Дина Јашари
* POPUP програмата закажана за вечерва се префрла за утре од 17 часот, на истата локација – тврдина Кале. (повеќе инфо ќе објавиме утре)