Фестивал на европски филм Синедејс
ЈУ Младински културен центар
кеј Димитар Влахов 15, МК-1000 Скопје

Придружна програма

ЛОШИТЕ ДЕВОЈКИ ОД ФИЛМОВИТЕ

ЛОШИТЕ ДЕВОЈКИ ОД ФИЛМОВИТЕ

ЛОШИТЕ ДЕВОЈКИ ОД ФИЛМОВИТЕ

Филмска костимографија на субверзивните женски ликови од 60-тите до 2000-тите.

  • Сандра Шевандо

  • Германија

View Project