Фестивал на европски филм Синедејс
ЈУ Младински културен центар
кеј Димитар Влахов 15, МК-1000 Скопје

Мастерклас

Мастерклас со Џон Џост: Што е филм?

Мастерклас со Џон Џост: Што е филм?

јули 12, 2022

Мастерклас со Џон Џост: Што е филм?

  • Џон Џост

  • САД

View Project