СОНОТ НА КАТРИНА

СОНОТ НА КАТРИНА

СОНОТ НА КАТРИНА

KATRINA’S DREAM

Dario Bischofberger, Mirko Bischofberger


8.11. 22:00 Џебно кино

Времетраење / Runtime:
84’

Држава / Country:
Швајцарија / Switzerland

Режија / Director:
Dario Bischofberger, Mirko Bischofberger


Катрина сака да има деца, но нејзиното момче Луис не сака. Таа се вљубува во неговиот најдобар пријател Рон, кој станува мажот на нејзиниот живот. Една вечер, враќајќи се пијани од една роденденска забава, двајцата пријатели доживуваат сообраќајна несреќа, во која Рон ја губи главата, а Луис телото. Благодарение на трансплантација на главата, двајцата мажи преживуваат, споени во еден човек. Катрина сега мора да се справи со телото и умот на двајцата мажи за да си го исполни сонот.