Презентација на “White Rabbit”

11-11-2019
in Category: Придружна Програма
Презентација на “White Rabbit”

Презентација на “White Rabbit”

Презентација на “White Rabbit”: Потпомагач на трансакции за меѓународна дистрибуција на филмови од Алан Р. Милиган (CEO и основач на “White Rabbit”):


11.11. 13:00 МКЦ

Движењето (Бел зајак) е Забрзувач на трансакции во светската дистрибуција на филмови, вклучувајќи и библиотечен/каталошки пазар за директна и непосредна продажба и платежен портал, кој на своите корисници им нуди p2p стримање и им овозможува да плаќаат директно на носителите на правата.

Алан е продуцент на филмови со награди од Кан, Венеција, Гетеборг и повеќе од 50 други награди и номинации од 2014 година. Претходно, Алан бил софтверски претприемач, развивајќи ја MCIS базата на податоци за безбеден транспорт на хемикалии на море и автоматски систем за складирање на танкери со хемикалии. MCIS стана глобален индустриски стандард за безбеден транспорт на хемикалии на море, кој беше продаден на Хајденрајх Иновации во 2008 година. Алан е магистер по меѓународни односи и меѓународни бизниси, пред да ја започне својата прва кариера како пишувач на говори за сенаторот Тед Кенеди.