ПОМОШ, СИ ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ

ПОМОШ, СИ ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ

ноември 11, 2018
во Категорија: 11.11. (недела), cinedays2018, Детска програма
4011 13
ПОМОШ, СИ ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ

HELP I SHRUNK MY PARENTS
HILFE, ICH HAB MEINE ELTERN GESCHRUMPFT

Tim Trageser

11. 11. | 13:00 | кино Фросина

Времетраење / Runtime: 93’
Режија / Director: Tim Trageser

Во продолжението на германската комедија, „Помош, си ги смалив родителите“, овој пат мајката и таткото се оние што ќе бидат смалени во џебна големина.
* Превод на македонски јазик