КАРИРАН НИНЏА

15-11-2019
in Category: Детска програма
КАРИРАН НИНЏА

КАРИРАН НИНЏА

CHECKERED NINJA
TERNET NINJA

Thorbjorn Christoffersen, Anders Matthesen


15.11. 13:00 кино Фросина

*Синхронизиран на македонски и на албански јазик / Dubbed in Macedonian and Albanian language


Држава / Country: Холандија / Netherlands
Режија / Director: Thorbjorn Christoffersen, Anders Matthesen
Времетраење / Runtime: 81’

Приказната е за Алекс, ученик што добива нинџа кукла од неговиот чичко Стјуарт по патувањето во Тајланд. Алекс наскоро сфаќа дека чудната шарена кукла со копчиња наместо очи е всушност жива и може да му помогне да се заштити од насилниците на училиште. Меѓутоа, кога Алекс одлучува да возврати на услугата, тој открива дека нинџа куклата е опседната и дека тој има мисија да ја одмазди.