ХРОНОФОБИЈА

ХРОНОФОБИЈА

ХРОНОФОБИЈА

CRONOFOBIA

Francesco Rizzi


9.11. 22:00 Џебно кино

Времетраење / Runtime:
93’

Држава / Country:
Швајцарија / Switzerland

Режија / Director:
Francesco Rizzi


Сатер е осамен човек, кој е во постојано движење, бегајќи од себе. Преку ден, шета низ Швајцарија со бело комбе, додека преку ноќ тајно го набљудува животот на една друга осамена личност: Ана, млада жена што страда од сложен облик на тага. Откако ја открива неговата опседнатост со неа, се создава необична врска меѓу нив. Но оваа кревка рамнотежа за кратко време ќе биде уништена, кога Ана ја открива мрачната тајна на Сатер. Филмот e хроника на невозможна љубовна приказна.