Детска работилница со Рашко Миљковиќ, режисерот на

Детска работилница со Рашко Миљковиќ, режисерот на “Ловци на вештерки”

ноември 10, 2018
во Категорија: 10.11. (сабота), cinedays2018, Придружна Програма
2102 1
Детска работилница со Рашко Миљковиќ, режисерот на “Ловци на вештерки”
10. 11. | 13:00 | МКЦ

Со прикажувањето на филмот “Ловци на вештерки” организираме и детска работилница „Филм за деца“, на која ќе зборуваме како се прават филмови и кој сѐ учествува во тимот на филмската екипа, но ќе зборуваме и за тоа како се гледаат филмови!

Секако, посебно ќе се посветиме на филмот „Ловци на вештерки“, на децата актери и на суперхероите!