CINEмување за отворање на 17. издание на CINEDAYS

CINEмување за отворање на 17. издание на CINEDAYS

ноември 8, 2018
во Категорија: 8.11. (четврток), cinedays2018, инфо
2054 0
CINEмување за отворање на 17. издание на CINEDAYS
8. 11. | 20:00 | МКЦ
Малку разбиен концепт од досегашниот – да пробаме да го отвориме фестивалот онака како што МКЦ тоа најдобро го прави:
Диџеј – Зоки Бејбе
Коктели
Боцки
Се гледаме на официјалното отворање на фестивалот во четврток, 8.ноември во 20 часот во МКЦ!