Category Archives: МК Кратки

ЉУБОВНИКОТ

ЉУБОВНИКОТ

THE LOVER
Igor Ivanov

Пропаднат циркуски изведувач успева да ја врати саканата и да ја тргне од прегратките на нејзиниот нов љубовник, со помош акробатските вештини во кои таа некогаш се заљубила.
ВО НОЕМВРИ

ВО НОЕМВРИ

IN NOVEMBER
Murad Zherka

Младата девојка од село, Арта, е казнета од семејството за постапка што ја сторила од чиста волја и искреност.