инфо

CINEDAYS 2018 ТИМ

CINEDAYS 2018 ТИМ

ОРГАНИЗАТОР/ORGANISATION: Младински културен центар/Youth Cultural Center CINEDAYS тим / team: Ruse Arsov, Margarita Arsova, Filip Nikolovski, Vladica Mladenovski – Grga, Kiril Mechalov, ...
2358
БЕРНД БУДЕР – СЕЛЕКТОР НА ПРОГРАМАТА НА ОФИЦИЈАЛНА СЕЛЕКЦИЈА И СИНЕБАЛКАН

БЕРНД БУДЕР – СЕЛЕКТОР НА ПРОГРАМАТА НА ОФИЦИЈАЛНА СЕЛЕКЦИЈА И СИНЕБАЛКАН

Се бара фантазија „Разгорување на дијалогот“, „отворање на очите“ и „лижење на раните“ се термините со кои се опишува европскиот филм. Филмаџиите имаат задача да се справат со минатото, да ја изразат ...
1563