Eye on films

ГУЛАБОТ

ГУЛАБОТ

THE PIGEON GÜVERCIN Gilles Coulier Времетраење / Runtime: 78’ Држава / Country: Турција / Turkey Режија / Director: Banu Sivaci Јусуф е младич што живее со неговите брат и сестра во едно од ...
3934
ТОВАР

ТОВАР

CARGO Gilles Coulier Времетраење / Runtime: 91’ Држава / Country: Белгија / Belgium Режија / Director: Gilles Coulier Среде студенилото на Северното море, Леон Бруке паѓа во водата од неговиот ...
3889
НАСМЕВКА

НАСМЕВКА

SMILE Steffen Kohn Времетраење / Runtime: 81’ Држава / Country: Германија / Germany Режија / Director: Steffen Kohn Деветнаесетгодишната Мерцедес нема некакви поголеми цели во животот, освен тоа што ...
3851
МОРЕ ОД ЖИТО

МОРЕ ОД ЖИТО

FRECKLES MARE DI GRANO Fabrizio Guarducci Времетраење / Runtime: 81’ Држава / Country: Италија / Italy Режија / Director: Fabrizio Guarducci Осумгодишниот Адам се качува по брда и се спушта по долини ...
3841
МЛАДЕШКА ОСАМЕНОСТ

МЛАДЕШКА ОСАМЕНОСТ

YOUNG SOLITUDE PREMIÈRES SOLITUDES Claire Simon Времетраење / Runtime: 100’ Држава / Country: Франција / France Режија / Director: Claire Simon Клер Симон ни прикажува еден важен период од животот на ...
3865