cinEmusic

Noga Erez

Noga Erez

Првиот концерт во рамки на CINEDAYS, за отворањето на фестивалот, на 8ми ноември е концертот на NOGA EREZ. NOGA EREZ ни доаѓа од Тел Авив, Израел, за прв пат во Македонија. Без оглед на музичкиот ...
3864