cinedays2018

МОРЕ ОД ЖИТО

МОРЕ ОД ЖИТО

FRECKLES MARE DI GRANO Fabrizio Guarducci Времетраење / Runtime: 81’ Држава / Country: Италија / Italy Режија / Director: Fabrizio Guarducci Осумгодишниот Адам се качува по брда и се спушта по долини ...
3874
Детска работилница со Рашко Миљковиќ, режисерот на “Ловци на вештерки”

Детска работилница со Рашко Миљковиќ, режисерот на “Ловци на вештерки”

Со прикажувањето на филмот “Ловци на вештерки” организираме и детска работилница „Филм за деца“, на која ќе зборуваме како се прават филмови и кој сѐ учествува во тимот на филмската ...
2079
TAU

TAU

За прв пат во Скопје директно од Берлин трансцеденталното психоделично племе – TAU! Влезници по цена од 200 денари преку продажната мрежа на МК Тикетс или на Билетарница МКЦ. For centuries the ...
3882