cinedays2018

НАСМЕВКА

НАСМЕВКА

SMILE Steffen Kohn Времетраење / Runtime: 81’ Држава / Country: Германија / Germany Режија / Director: Steffen Kohn Деветнаесетгодишната Мерцедес нема некакви поголеми цели во животот, освен тоа што ...
3876
СКРШЕНО

СКРШЕНО

BROKEN TË THYER Edmond Budina Времетраење / Runtime: 97’ Држава / Country: Албанија, Италија, Македонија, Бугарија / Albania, Italy, Macedonia, Bulgaria Јазик / Language: Албански Премиера / Release ...
3918
Gabe Gurnsey (Factory Floor)

Gabe Gurnsey (Factory Floor)

Добрите познавачи на новите музички движења, оние што го креираат вкусот на артикулираната публика, деновиве ќе го посочат токму Gabe Gurnsey како една од најжешките точки на современата електронска, ...
3841