cinedays2018

ТОВАР

ТОВАР

CARGO Gilles Coulier Времетраење / Runtime: 91’ Држава / Country: Белгија / Belgium Режија / Director: Gilles Coulier Среде студенилото на Северното море, Леон Бруке паѓа во водата од неговиот ...
3928
Блерта Зекири гостин на CINEDAYS

Блерта Зекири гостин на CINEDAYS

Косовскиот кандидат за „Оскар“ на CINEDAYS: „Се плашевме од закани за филмот, а добивме пофалби“ „Анита и Беким се подготвуваат за својата венчавка во Косово. Таа чека информации за нејзините ...
2035
Крупен план на филмските фестивали во Македонија

Крупен план на филмските фестивали во Македонија

МЕДИА Деск МК Форум Крупен план на филмските фестивали во Македонија, детален поглед во минатото и перспективите. Има ли начини да ја оствариме целосно визијата на еден фестивал? Дали треба публиката ...
2087
Женски младински хор

Женски младински хор

Почитувани, Ве покануваме на целовечерен настап на наградуваниот и вреднуваниот, гордоста на МКЦ – „ЖЕНСКИ МЛАДИНСКИ ХОР“. Вечер насловена „JazzToVoice“, каде што ќе имате уникатна можност да ...
4074