cinedays2018

ГУЛАБОТ

ГУЛАБОТ

THE PIGEON GÜVERCIN Gilles Coulier Времетраење / Runtime: 78’ Држава / Country: Турција / Turkey Режија / Director: Banu Sivaci Јусуф е младич што живее со неговите брат и сестра во едно од ...
3977
Lydia Lunch’s Big Sexy Noise

Lydia Lunch’s Big Sexy Noise

Еден од двата активни музички проекти на no wave/post punk кралицата Lydia Lunch се вика Big Sexy Noise. Покрај нејзе во составот се и James Johnston и Ian White гитарист и тапанар од познатиот ...
3854