cinedays2018

Idris Ackamoor & The Pyramids

Idris Ackamoor & The Pyramids

Idris Ackamoor & The Pyramids за прв пат во Скопје. Вечерта ќе ја отвори DJ BIGor од Словенија. Влезници во претпродажба по цена од 300 денари преку продажната мрежа на МК Тикетс и на ...
4148
СОСЕДИ

СОСЕДИ

NEIGHBORS MEZOBLEBI Gigisha Abashidze Времетраење / Runtime: 90’ Држава / Country: Грузија, Македонија / Georgia, Macedonia Јазик / Language: Грузиски / Georgian Премиера / Release Date: 2018, ...
4296
ОТВОРЕНО ПРЕДАВАЊЕ: ГО СРЕТНАВ ХРАБРИОТ БАЛКАН

ОТВОРЕНО ПРЕДАВАЊЕ: ГО СРЕТНАВ ХРАБРИОТ БАЛКАН

ОТВОРЕНО ПРЕДАВАЊЕ: ГО СРЕТНАВ ХРАБРИОТ БАЛКАН Во духот на CINEDAYS и програмската посветеност кон промовирање дела од модерната Балканска кинематографија, отвореното предавање ќе се фокусира на ...
2055
Како успешно да го продадете вашиот филм

Како успешно да го продадете вашиот филм

Предавање за дигитална дистрибуција Веќе одлично ви оди со продукцијата, но не сте сто отсто сигурни како да привлечете публика за вашиот филм. Квалитетното рекламирање на Интернет отсекогаш било ...
2081