Category Archives: Придружна Програма

ЗДРАВО МЛАДИ

ЗДРАВО МЛАДИ

HEY YOUTH
Chiara Caterina

Европа 2018 година. Поминати се сто години од завршувањето на Првата светска војна. Група млади уметници се одбрани да учествуваат во проект промовиран од Европската унија...