9.11. (петок)

TAU

TAU

За прв пат во Скопје директно од Берлин трансцеденталното психоделично племе – TAU! Влезници по цена од 200 денари преку продажната мрежа на МК Тикетс или на Билетарница МКЦ. For centuries the ...
3887
БРАК

БРАК

THE MARRIAGE MARTESA Blerta Zequiri Времетраење / Runtime: 97’ Држава / Country: Косово, Албанија / Kosovo, Albania Јазик / Language: Албански / Albanian Премиера / Release Date: 28 ноември 2017 ...
4132
МЛАДЕШКА ОСАМЕНОСТ

МЛАДЕШКА ОСАМЕНОСТ

YOUNG SOLITUDE PREMIÈRES SOLITUDES Claire Simon Времетраење / Runtime: 100’ Држава / Country: Франција / France Режија / Director: Claire Simon Клер Симон ни прикажува еден важен период од животот на ...
3906
АРАДА

АРАДА

ARADA Mu Tunc Времетраење / Runtime: 88’ Држава / Country: Турција / Turkey Јазик / Language: Турски / Turkish Премиера / Release Date: 19 февруари 2018 (Турција) / 19 February 2018 (Turkey) – !f ...
4096