8.11. (четврток)

Noga Erez

Noga Erez

Првиот концерт во рамки на CINEDAYS, за отворањето на фестивалот, на 8ми ноември е концертот на NOGA EREZ. NOGA EREZ ни доаѓа од Тел Авив, Израел, за прв пат во Македонија. Без оглед на музичкиот ...
3896
ФИЛМ – изложба на фотографии од Самир Љума

ФИЛМ – изложба на фотографии од Самир Љума

Дојде CINEDAYS и Самир е тука. Ако има еден човек што требаше да го обедини филмскиот свет оваа година, тоа e Самир! И фала богу – се случува токму тоа. Има правда и има мир, барем за македоснките ...
2044