16.11. (петок)

Сеќавање на ЕКВ, Деца из Воде + Жика Тодоровиќ

Сеќавање на ЕКВ, Деца из Воде + Жика Тодоровиќ

По повод 60 години од раѓањето на Милан Младеновиќ (1958, Загреб) ве покануваме на мултимедијална програма под насловот „Сеќавање на Милан и ЕКВ“ кој го приготвува проект бендот „Деца из воде“ со ...
4082
ДОГМЕН

ДОГМЕН

DOGMAN Matteo Garrone Времетраење / Runtime: 102’ Држава / Country: Италија, Франција / Italy, France Јазик / Language: Италијански / Italian Премиера / Release Date: 16 мај 2018 (Франција) / 16 May ...
4351
Како да реализирате филмски проект?

Како да реализирате филмски проект?

Предавање на Бригита Мантеј Пазарот на филмската индустрија е ориентиран кон нови идеи и постојано е во потрага по следната извонредна приказна и проект. Вие можеби ја имате таа приказна или проект, ...
2196