15.11. (четврток)

Idris Ackamoor & The Pyramids

Idris Ackamoor & The Pyramids

Idris Ackamoor & The Pyramids за прв пат во Скопје. Вечерта ќе ја отвори DJ BIGor од Словенија. Влезници во претпродажба по цена од 300 денари преку продажната мрежа на МК Тикетс и на ...
3745
СОСЕДИ

СОСЕДИ

NEIGHBORS MEZOBLEBI Gigisha Abashidze Времетраење / Runtime: 90’ Држава / Country: Грузија, Македонија / Georgia, Macedonia Јазик / Language: Грузиски / Georgian Премиера / Release Date: 2018, ...
3777
ОТВОРЕНО ПРЕДАВАЊЕ: ГО СРЕТНАВ ХРАБРИОТ БАЛКАН

ОТВОРЕНО ПРЕДАВАЊЕ: ГО СРЕТНАВ ХРАБРИОТ БАЛКАН

ОТВОРЕНО ПРЕДАВАЊЕ: ГО СРЕТНАВ ХРАБРИОТ БАЛКАН Во духот на CINEDAYS и програмската посветеност кон промовирање дела од модерната Балканска кинематографија, отвореното предавање ќе се фокусира на ...
1848
Како успешно да го продадете вашиот филм

Како успешно да го продадете вашиот филм

Предавање за дигитална дистрибуција Веќе одлично ви оди со продукцијата, но не сте сто отсто сигурни како да привлечете публика за вашиот филм. Квалитетното рекламирање на Интернет отсекогаш било ...
1847