13.11. (вторник)

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

За бендов најевројатно никогаш не сте слушнале, доаѓаат од Холандијa, се викаат Mаuskovic Dance Band и гостуваат за прв пат во Скопје заедно да го прославиме денот на ослободувањето на градот, 13 ...
4032
ГУЛАБОТ

ГУЛАБОТ

THE PIGEON GÜVERCIN Gilles Coulier Времетраење / Runtime: 78’ Држава / Country: Турција / Turkey Режија / Director: Banu Sivaci Јусуф е младич што живее со неговите брат и сестра во едно од ...
3978