12.11. (понеделник)

Lydia Lunch’s Big Sexy Noise

Lydia Lunch’s Big Sexy Noise

Еден од двата активни музички проекти на no wave/post punk кралицата Lydia Lunch се вика Big Sexy Noise. Покрај нејзе во составот се и James Johnston и Ian White гитарист и тапанар од познатиот ...
3857
ТОВАР

ТОВАР

CARGO Gilles Coulier Времетраење / Runtime: 91’ Држава / Country: Белгија / Belgium Режија / Director: Gilles Coulier Среде студенилото на Северното море, Леон Бруке паѓа во водата од неговиот ...
3932
Крупен план на филмските фестивали во Македонија

Крупен план на филмските фестивали во Македонија

МЕДИА Деск МК Форум Крупен план на филмските фестивали во Македонија, детален поглед во минатото и перспективите. Има ли начини да ја оствариме целосно визијата на еден фестивал? Дали треба публиката ...
2089